Kõrvitsa-ananassikokteil

Vahel võib ja vahel on tore. Eriti kui kõrvits on olemas ja sõbrad on tulemas.

Miks mitte proovida kõrvitsa-ja ananassikokteili teha ja see on tõeline magustoit sügisesse nädalavahetusse. Selleks, et maitsvat kõrvitsakokteili teha, tuleb segada omavahel kõrvitsapüree, ananassimahl ja maitseained. Retsept on arvestatud kahe klaasi jagu ja kui lisad tumedat rummi - on üllatus olemas.

Vaja läheb: 
2 purki Fructali ananassimahla
3 spl kõrvitsapüreed (kõrvitsaviilud küpseta ahjus kuni 20 minutit kuni pehme ning seejärel püreesta)
1 pulk sidunimaitseline meepulk või 1 tl vahtrasiirupit
1 suur sidrunimahl
¼ tl vaniljeekstrakti
¼ tl jahvatatud kaneeli
näputäis jahvatatud ingverit
pisut muskaatpähklit
pisut nelki
Ja kui lisada 30 cl tumedat rummi…saad kokteili, millega üllatada kõiki. NB! Rumm on alkohol ning alkohol võib kahjustada teie tervist.
 
Valmistamine:
Sega kõik koostisosad korralikult. Klaasid täida jääga ning sega segu klaasi. 

Kaunista kaneeliga.