Kõrvits on mõnus ja pannkoogid maitsvad. Proovi, katseta sest kõrvitsapannkooke saad teha  nii nagu sulle meeldib ja retsepti saab muuta kuidas endale sobib.

Meie retsepti jaoks on vaja:

100g nisujahu
veidi soola
0,5 tl kaneeli
0,5 tl riivitud muskaatpähklit
0,5 tl vanillisuhkrut
2 kõrt apelsinimaitselist või sidrunimaitselist mett või suhkrut
150 g kõrvitsapüreed (valmista ise - kõrvitsaviilud lase küpseda ahjus 200kraadi juures kuni kõrvits on pehme ja püreesta ning lase jahtuda)
200 ml piima
1 sl sidrunimahla
1 sl riivitud sidrunikoort
35 g sulatatud võid
praadimiseks külmpressõli Kanakis 

Gea originaal kõrvitsaseemneõli ja veidi vaniljejäätist

Omavahel sega kokku jahu, kaneel, muskaatpähkel, vanillisuhkur ja mesi. Omakorda sega kokku kõrvitsapüree, piim, sidrunimahl, sulatatud või ja sidrunikoort. Nüüd omakorda sega kahu ja püree omavahel. Meile endile meeldib pisut vedelam variant aga kui sulle maitseb „paksemad“ pannkoogid siis lisa ka sutsu soodat.

Paksemate pannkookide saamiseks tõsta supilusikaga pannile ning jälgi , et pann väga kuum ei oleks sest need pannkoogid võivad kergemini kõrbema minna. Pööra pannkook kohe ümber kui tekkinud on mullikesed.

Serveeri kuumalt koos vaniljejäätise ja kõrvitsaseemneõliga (tilguta jäätisele)